Menu
0
26Oct2022
Maximale scores voor wijnen van Scuotto en Rocca

Maximale scores voor wijnen van Scuotto en Rocca

Door: Frans JansenReacties: 0

Het is logisch dat wij enthousiast zijn over de kwaliteit van onze wijnen, maar met grote regelmaat wordt dit ook bevestigd door de internationale wijncritici.

In de laatste Perswijn - het meest toonaangevende tijdschrift voor wijnprofessionals in Nederland - krijgen zowel de Taurasi van Tenuta Scuotto als de Leggendario Primitivo Salento van Rocca het maximum van 5 sterren!

Over de Taurasi zegt Perswijn "Geur: mooi gerijpt, donker fruit, rozijnen, tabac, leer. Smaak: krachtig, tannine, ook fris, mooi nog, droog". Naast de Taurasi van Tenuta Scuotto krijgen nog 2 andere Taurasi's 5 sterren, maar die zijn meer dan 2 keer zo duur! Prachtig resultaat dus...
Over de Leggendario Primitivo Salento Limited Edition zegt Perswijn "Geur: intens, rozijnen, kersen, mokka, rijk, toch ook fris. Smaak: Krachtig, zoetig en zwoel, kruidnagel, warm". De Leggendario is in de categorie wijnen uit Salento zelfs de énige wijn met de maximale 5 sterren.
Tenuta Scuotto heeft het ook weer goed gedaan in de befaamde wijngids "Vini d'Italia 2023" van Gambero Rosso. Hun Fiano di Avellino heeft voor het zoveelste jaar op rij de maximale "Tre Bicchieri (3 glaasjes)" verdiend!
Om dit te vieren krijg je tot en met zondag 30 oktober op alle wijnen van Tenuta Scuotto en op de Leggendario van Rocca 10% korting!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.