Terug

Diamante Prosecco Extra Dry Spumante DOC

  • Diamante Prosecco Extra Dry Spumante DOC
  • Diamante Prosecco Extra Dry Spumante DOC

1 -3 dagen

    Witte mousserende wijn van de glera druif van het wijnhuis Beato Bartolomeo uit Breganze, Veneto, Italië

    € 9,95

    Aan verlanglijst toevoegen

    • Voor 15.00 besteld, meestal dezelfde dag verzonden TooltipOp werkdagen
    • Gratis verzending vanaf €75 (NL) en €100 (BE en DE)
    • levering binnen 1 tot 3 werkdagen
    • Importeur van wijn uit Italië en de Balkan

    Productomschrijving

    Diamante Prosecco Extra Dry Spumante DOC

    De Prosecco's van Beato Bartolomeo winnen veel prijzen. Dat gaf ze een uitdaging om een nieuwe, nóg betere lijn van mousserende wijnen op te zetten onder de naam "Diamante". Het beste wat het wijnhuis te bieden heeft van de beste selectie van druiven.
    De wijngaarden met de prosecco-druif voor deze hoog mousserende wijn liggen rondom Breganze even ten noorden van Vicenza. De Prosecco Extra Dry Spumante DOC is een verfijnde, veelzijdige en verfrissende spumante met een prachtige neus van appel, peer en rozen. De smaak is levendig met mooie tonen van amandelen. Hij is erg geschikt als begeleider bij elke feestelijke gelegenheid, als aperitief of bij lichte pasta- en groentegerechten.
    Serveer deze wijn op 8 - 10 ° C

    Specificaties

    Specificaties voor: Diamante Prosecco Extra Dry Spumante DOC

    • Kleur wijn wit
    • Soort wijn mousserende wijn
    • Alcoholpercentage 11,5%
    • Druiven glera (prosecco)
    • Inhoud fles 0,75 l
    • Gerechten lichte pasta- en groentegerechten
    • Drinktemperatuur 8 - 10 ° C

    Product tags

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Diamante Prosecco Extra Dry Spumante DOC

      Diamante Prosecco Extra Dry Spumante DOC

      € 9,95

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »