Terug

Trijumf Barrique 2009

  • Trijumf Barrique 2009

1 -3 dagen

    Witte wijn van de chardonnay, sauvignon blanc en riesling druif uit Servië

    € 19,50

    Zet op verlanglijst

    • Voor 15.00 besteld, meestal dezelfde dag verzonden TooltipOp werkdagen
    • Gratis verzending vanaf €75 (NL) en €100 (BE en DE)
    • levering binnen 1 tot 3 werkdagen
    • Importeur van wijn uit Italië en de Balkan

    Productomschrijving

    Trijumf Barrique 2009

    Deze wijn is de top die Aleksandrovic op het gebied van witte wijnen te bieden heeft. Deze wijn wordt volgens oud recept gemaakt van chardonnay, aangevuld met sauvignon blanc en riesling en heeft een opvoeding gekregen op eikenhouten barriques. De kleur is lichtgeel met groen-gouden tonen. In de neus rijke en complexe aroma's van onder andere ananas en meloen, maar ook subtiele accenten van vanille, boter en geroosterd brood. De smaak is vol, complex en karakteristiek, romig en een tikkeltje kruidig.
    Rijk en verleidelijk, maar ook fris met een mooie afdronk. Deze wijn heeft een groot oplegpotentieel.

     

    Goed te combineren met witte vis, kreeft, schaaldieren, gevogelte, kalfsvlees, pasta's en zachte belegen kazen.

     

    Serveer deze wijn bij voorkeur tussen de 12 en 14ºC.

    Specificaties

    Specificaties voor: Trijumf Barrique 2009

    • Kleur wijn wit
    • Soort wijn droge wijn
    • Alcoholpercentage 13,9%
    • Druiven 85% chardonnay, 10% sauvignon blanc, 5% riesling
    • Inhoud fles 0,75 l
    • Gerechten pluimvee, zoet- en zoutwatervis, pasta’s, belegen kazen met een zachte structuur
    • Drinktemperatuur 12-14 ° C
    • Appellatie Sumadija regio, Oplenac subregio

    Product tags

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Trijumf Barrique 2009

      Trijumf Barrique 2009

      € 19,50

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »